Close
RSS

Condicions d'us

Les condicions legals establertes al lloc web http://botiga.calpereto.cat/, regulen l’ús i accés a la mateixa, i és propietat de Cal Peretó.

Cal Pereto podrà modificar les condicions generals en el moment que ho estimi opotú i queden regides i interpretades d’acord amb la Llei Espanyola.

L'ús d'aquest web, implica l'acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Si no està d'acord amb aquest, no ha de proporcionar cap tipus d'informació personal, ni utilitzar aquest servei.

El lloc web http://botiga.calpereto.cat/ és propietat reservada, incloent-hi els textos, imatges i dissenys. Cal Peretó posa aquest lloc web a disposició dels usuaris d’Internet. Ha estat creat amb finalitats informatives, comercials i publicitàries. Cal Peretó es reserva el dret a modificar l’oferta comercial en qualsevol moment i mantenir el contingut del web actualitzat, sense obligar-se a assegurar una actualització plena.

Els articles exposats a http://botiga.calpereto.cat/ estaran disponibles per la seva venta fins a fi d’existències. En el cas d'haver demanat un producte i no estar disponible (per causes alienes) en el moment de preparar la comanda, Cal Peretó, si ho creu oportú, ho substituirà per un producte similar i de igual valor.

De forma general, queda prohibida la seva utilització per a usos comercials aliens així com la seva distribució, transformació o alteració. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d’aquesta pàgina web i de qualsevol dels seus continguts amb el permís exprés o per escrit de Cal Pereto. La totalitat d’aquesta pàgina web està protegida per les lleis espanyoles i internacionals sobre la propietat Intel·lectual i Industrial.

Cal Pereto no es fa responsable de la informació en les respectives pàgines web dels enllaços a tercers, excloent qualsevol responsabilitat per danys de qualsevol classe causats a l’usuari.

És requisit per poder utilitzar la cistella de la compra online i garantir-ne el seu correcte funcionament, que l’explorador de l’usuari accepti galetes. Els Cookies són arxius o peces de text transferides cap al disc dur de l'ordinador del visitant, utilitzades per a que el sistema el reconegui quan realitza gestions a la botiga. Els Cookies són anònims, no es poden executar ni poden contenir virus.