Close
RSS

Condicions d'enviament

És condició obligatòria que per tal de realizar una comanda, l’usuari de la web http://botiga.calpereto.cat, ha de donar-se d’alta com a client. Només llavors, aquest podrà veure el preu dels productes.

Totes les vendes i lliuraments estan subjectes a la disponibilitat dels productes i a la confirmació del pagament, mitjançant targeta de dèbit o crèdit, o pagament en efectiu en el cas de recollida en el propi establiment. En el cas de no ser així, la comanda serà desestimada. Recorda que un import de 25€ és el mínim per poder rebre la comanda a casa.

Amb la transacció econòmica confirmada, la comanda serà enviada i processada. El moment d’entrega s’establirà i serà variable en funció del dia en que s’ha fet la comanda i de la zona a la que pertany el lloc d’entrega.

Les despeses d’enviament inclouen manipulació, empaquetat, impostos i ports. Els ports són calculats automàticament segons destí i import. Durant el procés de compra en línea, l’empresa es compromet a informar a l’usuari de l’estimació de les despeses d’enviament, la quantitat de les quals variaran depenent del lloc d’entrega.En tots els casos, pot haver-hi factors imprevisibles i aliens a l’empresa, que retardin l’entrega, com l’absència de persones en el domicili de destí. No obstant, l’empresa es compromet a que les compres siguin lliurades en temps, forma i condicions adequades.Cal Pereto es reserva el dret a modificar aquestes rutes i zones, així com també el criteri establert en aquest document, en qualsevol moment.

Cal Pereto garanteix la màxima qualitat en el producte lliurat, així com també garanteix que els productes frescos han estat recent collits i recol·lectats al punt òptim de maduresa. El client rebrà la comanda en la direcció elegida.

L’usuari renuncia reclamar qualsevol responsabilitat per part de l’empresa en el cas d’insatisfacció dels productes adquirits en aquesta pàgina web. Cal Pereto  no admet devolucions de cap tipus, excepte en el cas que el producte arribi al punt d’entrega en mal estat.